Nieuws

Gratis aan te vragen: Flevolands Olympisch Lespakket!

Topsport heeft de kracht om te inspireren, te verbinden en om van te leren. Daarom heeft Sportservice Flevoland in samenwerking met NOC*NSF, Almere City FC en de Atletiekunie, in opdracht van de Provincie Flevoland, een écht Flevolands Olympisch Lespakket ontwikkeld. Dit lespakket is geheel gratis en vrijblijvend aan te vragen bij Sportservice Flevoland!

Maak kans op een bezoek van een Flevolandse topatleet en/of profvoetballer!
Het Flevolands Olympisch Lespakket bestaat uit uiteenlopende (sportieve) lessen, waarbij er aandacht is voor de drie Olympische kernwaarden: excelleren, respect en vriendschap. Naast een aantal informatieve lessen bevat het lespakket ook uitdagende opdrachten en beweeglessen, die allemaal te maken hebben met bewegen en gezonde levensstijl.

Voor iedere klas is een online lessenreeks samengesteld. Daarnaast ontvangt de klas na aanmelding een lesmap met materialen voor in school. De Flevolandse Olympische Lespakketten zijn gratis aan te vragen bij Sportservice Flevoland en leraren zijn vrij om te kijken van welke onderdelen van het lespakket zij gebruik willen maken. Vanaf mei 2021 worden de lespakketten verspreid.

Lespakket aanvragen
Via onderstaande button kunt u een Flevolands Olympisch Lespakket aanvragen. Wilt u eerst meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Robbert bonsink via bonsink@sportflevo.nl.

Nog even de voordelen van het Flevolands Olympisch Lespakket op een rij:

  • Gratis en vrijblijvend, aangeboden door Sportservice Flevoland i.s.m. provincie Flevoland;
  • Lessen speciaal geschikt voor jouw groep en te gebruiken wanneer jij wil;
  • Elke lessenreeks bevat Olympische lessen, lessen van Almere City en de Atletiekunie;
  • Speciaal om bewegen en een gezonde levensstijl op de kaart te zetten;
Gratis aan te vragen: Flevolands Olympisch Lespakket!