Nieuws

Flevoland Open Internationaal Judotoernooi Dronten

Het maximum aantal inschrijvingen was een maand vóór de sluitingsdatum reeds bereikt. Het toernooi in Dronten heeft in korte tijd naamsbekendheid gemaakt en is populair! Met 750 deelnemers, in de leeftijdscategorie van 5 tot 50 jaar, is het wedstrijdschema vol. Onder de vijftig sportclubs die deelnemen is het internationale karakter gegroeid met judoka’s uit België, Duitsland en een delegatie van meer dan veertig jongens en meisjes uit Engeland. Behalve dat deze groep zaterdag op de tatami zullen strijden om de eerste plaats, zullen ze op zondag 23 juni, eveneens in ‘t Dok, de randori training bijwonen.

De wedstrijdscore zal bij negen judo matten digitaal op beeldschermen worden weergegeven en maar liefst 36 scheidsrechters van de Judobond Nederland zullen de hele dag de wedstrijden beoordelen. Vanuit Shoganai zelf worden zo’n 60 vrijwilligers voor diverse functies ingezet. Naast de wedstrijden worden er ook leuke andere activiteiten georganiseerd en zal op de dag zelf gecollecteerd worden voor de Stichting Kika.

Voor toeschouwers is het entree gratis! Geïnteresseerden zijn van harte welkom zaterdag 22 juni a.s. vanaf 8.30 uur op het Flevoland Open Judotoernooi.

Flevoland Open Internationaal Judotoernooi Dronten