Nieuws

Expertmeeting sportsponsoring en -marketing

Op woensdagavond 10 november van 17:30 tot 20:30 uur organiseren wij in samenwerking met Sport 2 Inspire een expertmeeting gericht op de evenementensector. Tijdens deze avond neemt Martijn van der Lee, eigenaar van Sport 2 Inspire, de sportevenementenorganisaties mee in de wereld van sportsponsoring en -marketing.

De afgelopen tijd hebben veel evenementorganisaties het moeilijk gehad. Mede door het coronavirus zijn veel sponsorcontracten gewijzigd of zelfs opgezegd. De signalen en vragen die wij krijgen vanuit het werkveld gaan regelmatig over het zoeken van nieuwe sponsoren. Hoe doe je dat en hoe behoud je vervolgens de sponsoren van jouw evenement?

Tijdens deze bijeenkomst neemt Martijn van der Lee u mee in de 7 stappen tot een doeltreffend sponsorplan.

Sport 2 Inspire
Sport 2 Inspire gebruikt sport om mensen te inspireren en te activeren. Deze inspiratie gebruiken ze om meer betekenis te geven aan sponsoring, de sport en het merk. Deze bijeenkomst wordt gegeven door Martijn van der Lee. Als oud Marketing en Communicatie Manager van Heracles Almelo is hij meer dan 12 jaar dagelijks bezig geweest met zijn grootste inspiratiebron: voetbal.

Begin 2018 is hij gestart met het eerste sportmarketingbureau van Oost-Nederland, Sport2Inspire. Met als voornaamste doel om de commerciële- en maatschappelijke waarde van sport te optimaliseren. Martijn gaat tijdens de cursus verder in op het opbouwen van een goed sponsorpartnership en geeft handvatten mee voor de leden van de sponsorcommissie van uw sportevenement.

Datum en aanmelden

Datum:               Woensdagavond 10 november

Tijd:                    Inloop vanaf 17:30 uur, bijeenkomst 18:30 uur – 20:30 uur

Locatie:              Kantoor Sportservice Flevoland

Adres:                 Het Ravelijn 50 – 8233 BR Lelystad

Wij zijn blij dat er weer fysieke bijeenkomsten plaats kunnen vinden en willen u voorafgaand aan de expertmeeting dan ook graag de mogelijkheid geven om te netwerken onder genot van iets te eten. U bent van harte welkom vanaf 17:30 uur.

Wilt u aan deze expertmeeting deelnemen? Dan kunt u zich via deze link aanmelden: https://nl.surveymonkey.com/r/H632M7K

Expertmeeting sportsponsoring en -marketing