Nieuws

Expertmeeting Positief Sportklimaat

Op maandagavond 13 december en maandagavond 24 januari organiseren wij in samenwerking met YAAP sportpsychologen een expertmeeting over het thema Positief Sportklimaat. Want wat is plezier nu eigenlijk en hoe zijn we vanuit dat plezier in staat om tot topprestaties te komen? Als sportaanbieder speelt u daar een cruciale rol in. 

De afgelopen tijd is het thema veilig sportklimaat veelvuldig in het nieuws geweest. Ook binnen het werkveld sport vangen wij veel signalen op. Het valt ons op dat het veilig sportklimaat een enigszins negatieve lading heeft terwijl dit niet de intentie zou hoeven zijn. Het zou mooi zijn als we in Flevoland gezamenlijk kunnen werken aan een positief sportklimaat: "Wat gaat er goed en welke dingen kunnen beter?"
Met deze expertmeetings zetten wij een eerste stap naar een positief sportklimaat. Want net als YAAP geloven wij dat ieder talent in de sportwereld recht heeft op plezier. Plezier in wat je doet én plezier in het presteren. Dat betekent niet dat je niet hard hoeft te werken of alles altijd maar leuk moet zijn. 

YAAP 

Sport geeft ons plezier en laat ons spelen. Sport verlegt onze grenzen en zorgt voor avontuur. Door sport leren we onszelf kennen en waartoe we in staat zijn. We spelen, we vallen. We staan op en gaan verder. We leren van anderen en maken vrienden voor het leven. Sport geeft ons een gevoel van voldoening als we via een onstuimige weg onze eigen gekozen top hebben bereikt. Plezier is het fundament voor (sport)prestaties. En omdat plezier belangrijk is, mogen we dat nooit uit het oog verliezen. 

Deze expertmeeting bestaat uit twee avonden:

  • Maandagavond 13 december 2021 - online. Masterclass over hoe je vanuit plezier in staat bent om tot een eigen gekozen topprestaties te komen.
  • Maandagavond 24 januari 2022 - online. Het delen van kennis en ervaring rond het thema “Plezier en presteren hand in hand” staat centraal. Er is voldoende ruimte om eigen vraagstukken in te brengen. Denk hier alvast over na. Daarnaast worden er praktische tips en handvatten rondom het thema positief sportklimaat behandeld, waarmee jullie zelf aan de slag kunnen.

DATUM EN AANMELDEN
  
Datum: Maandagavond 24 januari
Start webinar: 19:00 uur

Wij hopen u op maandag 13 december 2021 & maandag 24 januari 2022 te mogen begroeten. U kunt zich aanmelden via onderstaande button.

 

Expertmeeting Positief Sportklimaat