Nieuws

Expertmeeting Fanexperience voor Flevolandse evenementenorganisaties

Juist nu is het van belang om te kijken naar wat wél kan en waar wellicht mogelijkheden liggen om deelnemers, fans en/of andere geïnteresseerden toch te blijven binden en betrekken bij uw sportevenement. Het biedt ook mogelijkheden om nieuwe dingen te proberen, waar bij een volgende editie van het sportevenement geprofiteerd kan worden!

Dit is waarom wij u van harte uitnodigen voor de digitale expertmeeting omtrent de FAN Experience op maandag 16 november van 20:00 uur tot 21:30 uur.

Fan Experience
Sport weet te raken en een beleving te creëren die alle zintuigen prikkelt. Sport gaat om beleving, verhalen, authenticiteit en om maatschappelijke invloed. Sport doet mee aan discussies en probeert antwoorden te vinden op maatschappelijke kwesties. Daarnaast hebben we allemaal te maken met fans. Daar gaat deze expertmeeting over. Welke fans zijn dat dan? Hoe kunnen we als evenementorganisaties onze band met fans versterken? Zeker in deze onzekere tijd waarin het contact met de achterban misschien minder direct is. Tijdens deze digitale expertmeeting vertelt Maarten van Seggelen over hoe bijvoorbeeld grote sportteams fans aan zich weten te binden en wat evenementorganisaties daarvan kunnen leren. Hierbij maakt hij gebruik van innovatieve tools waaronder het FanDNA.

Aanmelden
We horen graag of u op 16 november aan de expertmeeting wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u, ongeveer een week voor de expertmeeting, van ons een link om digitaal in te kunnen loggen bij de expertmeeting. 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Miranda Pankl via pankl@sportflevo.nl.

Expertmeeting Fanexperience voor Flevolandse evenementenorganisaties