Nieuws

Start landelijke fietstocht Cycling4Climate 12 februari a.s. in Flevoland

Flevoland verzorgt op zaterdag 12 februari de aftrap voor de landelijke fietstocht Cycling4Climate. De organisatie wil met deze tocht aandacht vragen voor het klimaatprobleem. Het komende jaar fiets Cycling4Climate door alle 12 provincies. De tocht door Flevoland gaat langs een aantal bedrijven die al hard aan het werk zijn om de wereld mooier en duurzamer te maken. Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen. Aanmelden is gratis en de lunch wordt verzorgd.

Routes
Deelnemers aan de tocht kunnen op 12 februari kiezen uit twee routes: een lange van 60km of een korte van 36km. Het provinciehuis in Lelystad is het vertrekpunt van beide routes. Bedrijven die meedoen aan de tocht zijn onder andere Flevobike uit Dronten, Gigastorage (een enorme batterij) in Lelystad en Solarvation. De volledige routes en de deelnemende bedrijven vind je hier

Aanmelden
Meedoen is gratis en de lunch wordt verzorgd! Meld je hier snel aan! 

Cycling4Climate organiseert fietsevenementen met als doel bewustwording rond de klimaatcrisis te vergroten en mensen op een leuke manier in beweging te brengen.

In Flevoland hebben Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) en Sportservice Flevoland  de handen ineengeslagen om zoveel mogelijk sportverenigingen en bijbehorende accommodaties in de provincie Flevoland te helpen met het verduurzamen van hun accommodatie. Door samen te werken willen wij zorgen voor een maximale impact en kunnen alle sportverenigingen en -accommodaties in Flevoland rekenen op hulp, advies en financieringsmogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

 

Start landelijke fietstocht Cycling4Climate 12 februari a.s. in Flevoland