Nieuws

Aanbod Flevolandse sportverenigingen 2021

Het zijn bijzondere tijden waarin we momenteel zitten. Hier willen we niet te lang bij stil staan, maar vooral vooruit kijken! Daarom hebben we vanuit Sportservice Flevoland verschillende mogelijkheden klaar staan voor de opstart en ondersteuning van Flevolandse sportverenigingen.

 • Gratis verduurzamingstraject
  Zo kunnen sportverenigingen bij ons terecht voor een verduurzamingstraject met een gratis energiescan! Dit traject dat mogelijk gemaakt wordt door VWS en NOC*NSF en voldoet aan officiële criteria. Het bestaat uit een schouw van de accommodatie, verschillende adviezen (groot en klein),  het aanvragen en vergelijken van offertes, het onderzoeken van subsidie mogelijkheden en het opstellen van een financieringsplan met bijvoorbeeld onze partner Energie Expertise Centrum (EEF) van de provincie Flevoland. Klik hier voor meer informatie
 • Gratis Tool Talentontwikkeling
  Daarnaast kunnen verenigingen gebruik maken van onze gratis Tool Talentontwikkeling. Wil je als sportvereniging met talentontwikkeling aan de slag, maar heb je geen idee hoe je vereniging ervoor staat en of jullie hier ook daadwerkelijk klaar voor zijn? Dan kan de Tool Talentontwikkeling jullie hierbij helpen om het totale plaatje helder te krijgen. Of misschien ben je als vereniging hier al mee bezig, maar wil je graag weten waar het eventueel nog beter kan? Ook hierbij kan de tool helpen!
   
 • Gratis Vitaliteitsscan
  Hopelijk mogen we op korte termijn het sporten en bewegen weer oppakken. Maar we beseffen ons ook dat het verenigingsleven even stil heeft gestaan of dat er veranderingen zijn opgetreden door de corona maatregelen. Ben je als vereniging nieuwsgierig hoe je er in het algemeen voor staat of wil je ideeën opdoen waar je je als vereniging op kunt richten voor de toekomst? Dan kan de gratis Vitaliteitsscan een optie zijn. Zie het als een thermometer die de huidige stand van zaken in beeld kan brengen, met daarbij adviezen voor de korte en lange termijn.

Voor meer informatie, bel of mail onze collega Robbert Bonsink
E. bonsink@sportflevo.nl | M. 06 - 34 11 96 60

Aanbod Flevolandse sportverenigingen 2021