Flevoland in beweging!

Flevoland in beweging!

donderdag 7 januari 2021 | 

Een beweegvriendelijke omgeving faciliteert, stimuleert en daagt uit om te bewegen en te sporten. En Flevoland heeft alles! Van fietspaden en wandelroutes tot klimparken en heel veel watersportmogelijkheden. We lichten er een paar uit....

Lees meer
Nieuw in Flevoland: Flevorun 2021!

Nieuw in Flevoland: Flevorun 2021!

woensdag 6 januari 2021 | 

De Flevorun is een estafetteloop gedurende 24 uur, waarbij een afstand van ongeveer 250 tot 260 kilometer wordt afgelegd. De route gaat langs alle gemeenten in Flevoland, waarbij volgens het Roparun-concept wordt gelopen: 8 lopers, 4 fietsers (verdeeld in twee groepen) en verder eigen ondersteuning.

Lees meer
Steunpakket Corona en sport in Flevoland

Steunpakket Corona en sport in Flevoland

dinsdag 5 januari 2021 | 

2021 wordt voor ons een jaar waarin wij ons voornamelijk richten op het ondersteunen en in stand houden van de Flevolandse sportinfrastructuur. Sportservice Flevoland doet dit de komende twee jaar met het steunpakket ‘’Corona en sport in Flevoland’’.

Lees meer
Provincie Flevoland investeert bijna drie ton in herstel sport

Provincie Flevoland investeert bijna drie ton in herstel sport

woensdag 16 december 2020 | 

De sportsector in Flevoland is hard geraakt als gevolg van de coronacrisis. Sportevenementen hebben geen doorgang gevonden, inkomsten van sportaanbieders en verenigingen zijn teruggelopen en een groep mensen is gestopt met sport en bewegen. De verwachting is dat dit alles ook op termijn ook gevolgen zal hebben op de vitaliteit en gezondheid van mensen.

Lees meer
Expertmeeting Fanexperience voor Flevolandse evenementenorganisaties

Expertmeeting Fanexperience voor Flevolandse evenementenorganisaties

woensdag 4 november 2020 | 

Juist nu is het van belang om te kijken naar wat wél kan en waar wellicht mogelijkheden liggen om deelnemers, fans en/of andere geïnteresseerden toch te blijven binden en betrekken bij uw sportevenement. Het biedt ook mogelijkheden om nieuwe dingen te proberen, waar bij een volgende editie van het sportevenement geprofiteerd kan worden!

Dit is waarom wij u van harte uitnodigen voor de digitale expertmeeting omtrent de FAN Experience op maandag 16 november van 20:00 uur tot 21:30 uur.

Fan Experience
Sport weet te raken en een beleving te creëren die alle zintuigen prikkelt. Sport gaat om beleving, verhalen, authenticiteit en om maatschappelijke invloed. Sport doet mee aan discussies en probeert antwoorden te vinden op maatschappelijke kwesties. Daarnaast hebben we allemaal te maken met fans. Daar gaat deze expertmeeting over. Welke fans zijn dat dan? Hoe kunnen we als evenementorganisaties onze band met fans versterken? Zeker in deze onzekere tijd waarin het contact met de achterban misschien minder direct is. Tijdens deze digitale expertmeeting vertelt Maarten van Seggelen over hoe bijvoorbeeld grote sportteams fans aan zich weten te binden en wat evenementorganisaties daarvan kunnen leren. Hierbij maakt hij gebruik van innovatieve tools waaronder het FanDNA.

Aanmelden
We horen graag of u op 16 november aan de expertmeeting wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u, ongeveer een week voor de expertmeeting, van ons een link om digitaal in te kunnen loggen bij de expertmeeting. 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Miranda Pankl via pankl@sportflevo.nl.

Lees meer
Middle Distance terug op programma Challenge Almere-Amsterdam 2021

Middle Distance terug op programma Challenge Almere-Amsterdam 2021

maandag 26 oktober 2020 | 

De vraag naar een Middle Distance in Almere was zo groot, dat de organisatie achter Challenge Almere-Amsterdam heeft besloten deze afstand in 2021 weer op het programma te plaatsen. Terwijl 2021 grotendeels in het teken zal staan van de 2021 World Triathlon Multisport Championships Almere-Amsterdam – van 3 tot en met 12 september vinden er maar liefst zes Wereldkampioenschappen in Almere plaats – ziet de organisatie nu dus ook de mogelijkheid om een Open Serie Middle Distance aan het programma toe te voegen.

Lees meer