Nieuwe website Topsport Flevoland online

Topsport Flevoland heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe website. Bezoekers van de website zien vanaf vandaag het resultaat. Een herkenbaar, maar frisser uiterlijk! 

Op de vernieuwde website vinden bezoekers de vertrouwde informatie, die actueel en interessant is voor zowel topsporters, coaches, verenigingen en faciliteiten. Nieuw op de website is de uitgebreide topsportpasmodule. Vanaf 1 mei 2016 kan een digitale topsportpas worden aangevraagd en na goedkeuring door Topsport Flevoland direct online bekeken worden. De website biedt op een heldere wijze overzicht in informatie, waardoor bezoekers makkelijker de informatie kunnen vinden die zij zoeken. Daarnaast zijn sociale media als Twitter en Facebook beter geïntegreerd. Ook is er veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid. De nieuwe website heeft een verbeterde navigatie en zoekfunctie.

Topsporters opgelet: aanvragen van de digitale topsportpas
Met de lancering van de website is ook de digitale topsportpasmodule online. Topsport Flevoland biedt topsporters en sporttalenten op diverse aspecten facilitaire, en soms ook financiële tegemoetkomingen aan. Op vertoon van de digitale Flevolandse topsportpas kan men gebruikmaken van alle faciliteiten. 

Voortaan krijgen topsporters geen topsportpas meer opgestuurd. Vanaf 1 mei 2016 kunnen zij de digitale topsportpas gratis online aanvragen. Na goedkeuring door Topsport Flevoland is de pas online te bekijken, eventueel te printen en/of te e-mailen. Binnenkort ontvangen topsporters een mail met meer informatie over de aanvraag 2016/2017.