Nationaal Coach Congres

sportflevo.nl - NationaalCoachCongres.jpg

Op vrijdag 9 december organiseert NLCoach weer het Nationaal Coach Congres. Een inspirerende en leerzame dag voor trainers/coaches. Een unieke gelegenheid voor trainers/coaches om met elkaar in contact te komen, van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen. Vorig jaar waren er 450 trainers/coaches aanwezig. Ook dit jaar hoopt NLCoach dit mooie aantal te halen.

Thema
Dit jaar is het thema: 'De invloed van ‘identiteit’ op jouw coachgedrag'. Om te weten wat het effect is van jouw coaching op jouw sporter/team is het belangrijk om inzicht te hebben in hoe je zelf in elkaar zit. Het Nationaal Coach Congres heeft een interactief en afwisselend programma met onder andere interactieve workshops en Topcoach Colleges (Bart Bennema, Joop Alberda, Josy Verdonkschot, Rob Ehrens en Ron van der Hoff). Alle inhoudelijke informatie over het congres is te vinden op www.nlcoach.nl/event/nationaal-coach-congres-2016/

Aanmelden
Trainers/coaches die zich via Sportservice Flevoland inschrijven krijgen € 10,00 korting:

  • Ga naar:www.nlcoach.nl/event/nationaal-coach-congres-2016/
  • Registreer je of log in
  • Klik op inschrijven
  • Vul in de winkelmand de kortingscode ncc10 in. Nu verschijnt het juiste bedrag (€ 10 korting)
  • Vervolgens alle stappen doorlopen en bestelling afronden.


LET OP!
 Meld je je vóór 16 oktober aan, ontvang je gratis het boek ‘Grenzen verleggen’ (t.w.v. € 20,00).

Om zeker te zijn dat je bij je eerste voorkeur (topcoach college en workshop) wordt ingedeeld is het belangrijk om snel in te schrijven.