Meld u hier aan voor het Sportpanel Flevoland!

 

Sportpanel Flevoland is toegankelijk voor iedereen, ook buiten Flevoland. Bij deelname aan het Sportpanel ontvangt u een aantal keer per jaar een vragenlijst per e-mail. Deze vragen hebben allemaal betrekking tot sport en bewegen. Vrijwel alle vragen zijn gericht op de sportinfrastructuur in Flevoland.

Door middel van het Sportpanel Flevoland krijgen wij inzicht in het sportklimaat van Flevoland. Onderwerpen die u tegenkomt in onze vragenlijst hebben betrekking op sportevenementen, (top)sportvoorziening, beleidskeuzes, sport- en beweegprojecten en talentontwikkeling.

Deelname is zeer eenvoudig! U klikt op onderstaande button 'aanmelden sportpanel'. Bij de aanmelding vragen wij een aantal basisgegevens, zodat Sportservice Flevoland relevante vragen voor u filtert. Afmelden voor het sportpanel is altijd mogelijk, in iedere vragenlijst (per e-mail) staat een link waarmee u zich kunt afmelden.

 

Klik hier voor onderzoeksresultaten, acties en meer informatie over het Sportpanel Flevoland.


Voor vragen kunt u contact opnemen met Sportservice Flevoland, telefonisch via 0320 - 25 11 13 of per mail via info@sportflevo.nl.