Mei 2017 wordt Maand van de Watersport

sportflevo.nl - scholenkampioenschap 2016.jpg

Vanaf 2017 wordt mei de Maand van de Watersport in Flevoland. Tijdens deze maand vinden een grote hoeveelheid watersportevenementen plaats en hebben watersportaanbieders allerlei kortingsacties. Dit alles om meer mensen kennis te laten maken met de grote hoeveelheid watersportmogelijkheden die de provincie Flevoland te bieden heeft.

De afgelopen drie jaar heeft al een vergelijkbaar initiatief plaatsgevonden in Flevoland: de Week van de Watersport. Vanaf 2017 wordt dit dus uitgebreid naar een hele maand. Met de nieuwe opzet kunnen inwoners en bezoekers gedurende een hele maand de Flevolandse wateren ontdekken. Zeilen, surfen, wakeboarden, roeien, kanoën. Het kan allemaal in Flevoland. 

Heeft u in mei een geschikte activiteit of wilt u een activiteit speciaal voor deze maand organiseren? Meld deze dan aan vóór maandag 3 april. Bekijk meer informatie over de promotiecampagne op www.sportflevo.nl/watersportflevo. Op deze website kunt u ook uw activiteit/evenement aanmelden. Een overzicht van alle activiteiten komt te staan op www.maandvandewatersport.nl (vanaf half maart online). Alleen met uw medewerking maken we samen van de Maand van de Watersport Flevoland een succes! 

Sportservice Flevoland werkt nauw samen met Toerisme Flevoland, Almere Citymarketing, Citymarketing Lelystad en de lokale VVV’s om de maand te promoten. Zij ontvangen daarom de informatie over uw activiteit en zullen het ook op hun website plaatsen/verspreiden via hun kanalen.

MaandvandeWatersport.nl
Alle activiteiten die georganiseerd worden staan op de website www.MaandvandeWatersport.nl