sportflevo.nl - Play Unified Event.png

Play Unified

Op zaterdag 3 november vindt voor het eerst een Play Unified Event in Sporthal Waterwijk Almere plaats. Mensen met en zonder beperking gaan die dag samen sporten. Er wordt hockey, handbal, inline-skaten, darten en atletiek aangeboden. Daarmee draagt Super COOL! en de betrokken verengingen bij aan de integratie van mensen met een beperking binnen de sport.

Het programma ziet er als volgt uit:

11.30 uur   Inloop
12.00 uur   Openingsceremonie 
12.10 uur   Warming-up door Annamarie Thomas
12.20 uur   Hockey challenge door Almeerse Hockeyclub
12.50 uur   Atletiek clinic en challenge door Almere '81, AV Spirit en Zeewolde Atletiek
13.35 uur   Handbal clinic en challenge door HV HAVAS
14.20 uur   Inline-skaten, darts clinic en challenge door ASV en DBA
15.05 uur   Afsluiting en Meet & Greet 

Play Unified is een project vanuit Special Olympics International waarin het samen sporten door mensen met en zonder beperking wordt gestimuleerd: Samen sporten van mensen met én zonder beperking. We organiseren deze dag in samenwerking met Special Olympics Nederland, De Schoor en Super COOL!.

Super COOL! is een sportproject waarbij het samen sporten van mensen met en zonder beperking al wekelijks plaatsvindt. Vanuit dit sportproject is het initiatief ontstaan om een evenement te organiseren samen met een aantal andere sporten. De reguliere sporters van de verenigingen worden uitgenodigd om die dag samen met de deelnemers met een beperking hun sport te gaan promoten.

 

 

 

Direct naar

Contactpersoon

sportflevo.nl - Denise Baars 2017.JPG

Denise Baars

Projectleider