sportflevo.nl - Paul_2469b.jpg

Aanbod in de maand van het aangepast sporten

In elke Flevolandse gemeenten worden open traingingen en extra trainingen georganiseerd in samenwerking met de gemeente, onderwijs, sportverenigingen en zorgorganisaties. Er komt een overzicht per gemeente. Hieronder staat alvast een kleine greep uit de selectie. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie en open aanbod!

Toernooien en sportdagen

 • 4 en 5 november 2017: Special Olympics Regionale Spelen - Topsporthal Almere. Naast het toernooi zijn er ook clinics die voor iedereen toegankelijk zijn, deelnemer of niet! Met veel verschillende sporten zoals inline-skaten, atletiek, handbiken.  Meer informatie op de website.
 • 16 en 17 november 2017: Sportdag Olivijn & Aventurijn - Almere. In samenwerking met de buurtsportcoaches van De Schoor. Doelgroep: ZMLK en meervoudige beperking. Meer informatie volgt.
 • 18 november 2017: Sport en Beleefdag Emmeloord. Deze dag is toegankelijk voor iedereen die een beperking heeft en bovendien is er ook aanbod voor (electrische) rolstoelers. Naast sport- en beweegaanbod is er ook een beleefaanbod door middel van snoezelmateriaal. Meer informatie vind je hier.
 • 19 november 2017: Sport en Beleefdag Lelystad van 13.00 - 16.00 uur in De Koploper. Deze dag is toegankelijk voor iedereen die een beperking heeft en bovendien is er ook aanbod voor (electrische) rolstoelers. Naast sport- en beweegaanbod is er ook een beleefaanbod door middel van snoezelmateriaal. Organisatie: Sportbedrijf Lelystad, Kwintes, Triade en het platform Aangepast Sporten Lelystad. Meer informatie volgt.
 • 25 november 2017: Sport en Beleefdag Dronten. Deze dag is toegankelijk voor iedereen die een beperking heeft. Meer informatie vind je hier.

Cursussen en congressen

 • 28 november 2017: Sportcafé Aangepast Sporten Flevoland. Provinciehuis Lelystad. Voor meer informatie klik hier.
 • 30  oktober 2017: Trainen en coachen van jongeren met autisme. De training is van 19.00 - 22.00 uur in Emmeloord. Voor meer informatie klik hier
 • November 2017: Sporters met gedragsproblematiek. 1e bijeenkomst is op maandag
  6 november van 19.00 - 22.00 uur in Emmeloord. 2e bijeenkomst is op maandag
  13 november van 19.00 - 22.00 uur in Emmeloord. Voor meer informatie klik hier. 

Open trainingen

De open trainingen zijn te vinden op deze pagina.