Koningsmatch brengt sportverenigingen en basisscholen met elkaar in contact

sportflevo.nl - Koningsspelen feest.jpg

Op vrijdag 21 april 2017 vindt de vijfde editie van de Koningsspelen plaats. In 2016 deden maar liefst 1,2 miljoen kinderen afkomstig van bijna 6.000 scholen mee. Met de Koningsmatch van de Koningsspelen krijgen sportverenigingen en basisscholen op een simpele manier de kans om met elkaar in contact te komen. Om zo elkaar te ondersteunen tijdens het organiseren van sportactiviteiten op deze feestelijke dag.

Koningsmatch, een sportieve en feestelijke match
Meer dan 50 procent van de basisscholen geeft aan dat zij geïnteresseerd zijn in een clinic van een sportvereniging op de Koningssportdag. Sportverenigingen die een clinic willen geven, kunnen zich aanmelden via Inschrijven Sportverenigingen.

Basisscholen kunnen vervolgens in de database van de Koningsspelen eenvoudig zien welke sportaanbieders in hun buurt meedoen. Met één klik kan de basisschool een match – oftewel  contact – maken. Het is vervolgens aan de sportvereniging en de school om er samen een geweldige, sportieve dag van te maken.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over de Koningsmatch? Neem dan contact op met de organisatie van de Koningsspelen via het contactformulier.

Wilt u meer informatie over de Koningsmatch van de Koiningsspelen, klik dan hier.