Judoka’s uit Flevoland presteren goed!

sportflevo.nl - Caitlin Sacha en Paula.jpg

Afgelopen weekend is G-judoka Kayleigh Heerikhuisen uit Dronten voor de derde keer Nederlands Kampioen G-Judo in de klasse tot 63 kg geworden. Door al haar partijen met maximale score te winnen, wist ze zich te verzekeren van goud. In juni won Kayleigh ook al goud tijdens de Swiss Open.

Tegelijkertijd is Kevin Bakker uit Almere met CCD judo Clube de Lisboa zondag Portugees Kampioen geworden bij de teams -21. Kevin heeft op uitnodiging van de trainer van deze club meegedaan.

En maar liefst drie judoka’s van Shoganai Dronten vertrekken donderdag 10 november naar Sofia in Bulgarije om daar deel te nemen aan het Wereldkampioenschap Sambo worstelen voor senioren: Paula Borgonje, Caitlin Heerikhuisen en Sacha Buwalda, allemaal uit Dronten.

Paula zal op zaterdag 12 november in actie komen in de gewichtsklasse tot 52 kilo. Sacha (tot 56 kilo) en Caitlin (+80 kilo) mogen zondag de mat op om te strijden voor het eremetaal. Op maandag keert het team terug naar Nederland. De wedstrijden zullen via internet live streaming te volgen zijn via de website: http://sambo-fias.org/pages/live

Voor meer informatie over de (G) judoka's van Shoganai, klik hier.

Foto van links naar rechts: Caitlin Heerikhuisen, Sacha Buwalda en Paula Borgonje (eigen foto)