Inschrijving Senior Challenge 2015 gestart

De Senior Challenge is een recreatieve triathlon voor senioren (vanaf 55 jaar) en vindt plaats op vrijdag 11 september in Almere.

In 2015 bestaat de Senior Challenge 2015 uit twee afstanden:

  • Long distance; 20 minuten zwemmen, 25 kilometer fietsen, 8 kilometer wandelen
  • Short distance; 20 minuten zwemmen, 20 kilometer fietsen, 7 kilometer wandelen


De Senior Challenge begint tussen 9.00 en 10.00 uur met het zwemmen bij Van Rheenensport op het Sportpark FBK. Na het zwemmen vertrekken verschillende fietsgroepen onder begeleiding van de FRTC Almere voor een mooie fietstocht door Almere. De tocht eindigt op de Esplanade. In de VIP-ruimte van de Challenge Almere – Amsterdam staat rond de middag een lunch klaar. Na de lunch is het tijd voor het laatste onderdeel, het wandelen onder begeleiding van Trim Slim Almere en de Almeerdaagse. Rond 14.00 uur is de finish en wordt de dag afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

Challenge4all

De Senior Challenge is onderdeel van de Challenge4all. Binnen de Challenge4all kunnen diverse doelgroepen meedoen aan de Challenge Almere – Amsterdam. Naast de Senior Challenge doen in de No Limit Challenge cliënten en begeleiders van Triade Flevoland mee op 11 september.

Kosten voor deelname zijn € 7,50. U kunt zich aanmelden voor de Senior Challenge via deze link. Let op! Er is plaats voor maximaal 90 deelnemers, dus wees er snel bij. VOL = VOL.

De Senior Challenge wordt mogelijk gemaakt door een subsidie van de provincie Flevoland. Meer informatie vindt u hier

fr1309140155.JPG