Bijna 700 atleten hebben zich nu al ingeschreven

sportflevo.nl - challenge 2016 finish.jpg

Waar de inschrijvingen voor Challenge Almere-Amsterdam 2017 eerder dit jaar al storm liepen, is dat nu niet anders voor de 2018-editie. Op dit moment hebben de eerste (bijna) 700 triatleten zich al ingeschreven voor de hele of de halve triatlon op zaterdag 8 september 2018.

Ruim 483 atleten hebben zich ingeschreven voor de Middle Distance. Al deze triatleten duiken op 8 september het Weerwater in voor 1.9 kilometer zwemmen, waarna zij 90 kilometer fietsen en een halve marathon (21.1km) hardlopen. Voor de Long Distance zijn inmiddels 195 inschrijvingen binnen. Deze triatleten zwemmen 3.8 kilometer, fietsen 180 km en lopen tot slot nog een marathon (42.2km).

De inschrijving voor Challenge Almere-Amsterdam 2018 werd meteen na de editie van 2017 geopend en vanaf dat moment stroomden de inschrijvingen binnen. Triatleten die zich de afgelopen maanden hebben ingeschreven, profiteerden daarbij van extra korting op het inschrijfgeld. Die kortingen gelden ook de komende maanden nog, dus vroeg inschrijven is zeker interessant. Meer informatie over de huidige tarieven is te vinden op de website Challenge Almere-Amsteredam.

Op de Long Distance en Middle Distance zullen - gezamenlijk - rond de 1700 triatleten uitkomen. Op de Middle Distance is nu rond de helft van het aantal starttickets vergeven, voor de Long Distance rond de 33 procent.

Inschrijven kan via dit inschrijfformulier