Inschrijven Maand van de Watersport

In mei 2018 vindt de Maand van de Watersport plaats. Een maand lang brengen we alles wat Flevoland te bieden heeft op het gebied van watersport onder de aandacht. Heeft u in mei een geschikte activiteit of wilt u een activiteit speciaal voor deze maand organiseren? Meld deze dan vóór maandag 2 april aan via dit inschrijfformulier.

Een overzicht van de activiteiten komt te staan op www.maandvandewatersport.nl. Wij werken nauw samen met Toerisme Flevoland, Almere Citymarketing, Citymarketing Lelystad en de lokale VVV’s om de maand te promoten. Zij ontvangen daarom de informatie over uw activiteit en zullen het ook op hun website plaatsen/verspreiden via hun kanalen. Bekijk voor meer informatie de campagnewebsite: www.sportflevo.nl/watersportflevo

* = verplicht

Organisatie

Evenement

Foto's en logo

Het is niet toegestaan om (zonder toestemming van de maker) foto’s te gebruiken die van het internet zijn gehaald.Door een foto te uploaden garandeert u dat de verspreiding van de foto geen inbreuk is op een auteursrecht. Indien Sportservice Flevoland wordt aangesproken wegens schending van een auteursrecht, kan Sportservice Flevoland de daaruit voortvloeiende kosten (waaronder schadevergoedingen en eventuele juridische kosten) bij u in rekening brengen.

  • Alleen .jpg, .jpeg of .png formaat
  • Sleep het selectiekader voor het wijzigen van positie en grootte
  • Foto in hoge resolutie
  • Rechtenvrij
  • Minimaal 1 MB, maximaal 3 MB.
  • Liefst liggend
Loading...

Het formulier wordt verstuurd.
Een moment geduld alstublieft.