In de sportlight

In de sportlight

De naam verklapt het al. Tijdens de campagne 'Heel Flevoland Sport', lichtten wij de sportaanbieders en evenemten uit in Flevoland. De zogenoemde Sportlight! We gaan op zoek naar unieke verhalen. Wat maakt de vereniging een fijne plek om nog even een drankje te doen na de verloren wedstrijd? Wie werken er achter de schermen hard aan het draaiende houden van de sportclub? Welke nieuwe trends mag niemand missen? Noem het maar op. De verhalen lees je hieronder.

Sportaanbieders

Gedurende de campagne 'Heel Flevoland Sport' lichtten wij verschillende sportclubs, sportparken, vrijwilligers en verenigingen uit. Ben jij benieuwd naar het verhaal achter die snel groeiende club, die enthousiaste vrijwilliger of de nieuwste innovatie op een sportpark? 

 

 

lees verder
Sportevenementen

In Flevoland worden vele sport- en recreatieve evenementen georganiseerd. Sportevenementen dragen bij aan: de economie, een actieve leefstijl, de gezondheid, de sportparticipatie, het imago en de bekendheid. 

Gedurende de campagne 'Heel Flevoland Sport' lichtten wij naast de verschillende sportaanbieders ook de evenementen uit! Ben jij benieuwd naar het verhaal achter de opbouw van een evenement, hoe je vrijwilligers in hun kracht zet of hoe je meer promotie genereert. Verschillende sportevenementen gingen jou misschien wel voor. 
 

lees verder
Video

Samen met Sportservice Flevoland gaat de gedupteerde sport van de provincie Flevoland, Harold Hofstra op pad langs alle gemeenten voor een kijkje in de keuken. Waar hebben de ontvangen bijdragen aan bijgedragen en waarom was het belangrijk voor hen om dit te ontvangen. Dit wordt in een korte videoserie in beeld gebracht.

lees verder