De nieuwe topsportpas is uit!


Je hebt recht op een topsportpas wanneer je een
NOC*NSF erkende status hebt gekregen van jouw sportbond of omdat je op dit moment in het bezit bent van een topsportpas. Ben je al in het bezit van een topsportpas? Dan is het toch noodzakelijk om de topsportpas opnieuw aan te vragen. Jouw huidige topsportpas is verlopen op 31 juli. Heb jij de topsportpas dus nog niet aangevraagd? Doe dit dan voor 1 augustus!

Heb je inmiddels al een topsportpas aangevraagd?!

De aanmeldingen worden voor 28 augustus beoordeeld en de statussen aan de sporters toegekend. Vervolgens laten wij de topsportpassen fabriceren. Wij verwachten ongeveer op 7 september de topsportpassen te kunnen versturen.

De topsportpas aanvragen

De Topsportpas kun je aanvragen via www.topsportflevoland.nl/topsportpas. De nieuwe Topsportpas is geldig tot 1 augustus 2016. Om gebruik te kunnen maken van onze faciliteiten of om onze cursussen te volgen, moet je in het bezit zijn van een Topsportpas. Het is een identificatiebewijs voor sporttalenten en topsporters in Flevoland. Wij presenteren een compleet overzicht van alle sporttalenten op onze internetsite. Daar kom je alleen op te staan als je de topsportpas. aanvraagt. Topsport Flevoland heeft een groot pakket aan faciliteiten (ruim 30) waar je  gebruik van kunt maken. Een actueel overzicht van alle faciliteiten is te vinden op onze internetsite. Onder de button ‘faciliteiten’.

Topsport Flevoland vindt het belangrijk dat je actief bezig bent met je topsportcarrière. Daarom organiseren wij zo’n acht keer per jaar relevante clinics en workshops. Topsportpashouders worden automatisch uitgenodigd voor deze interessante bijeenkomsten via een e-mail. Wijzigt je e-mail adres, geef het dan s.v.p. direct aan ons door!