Summer's Cool Lelystad

sportflevo.nl - Summers Cool 2019.png

De hele zomer thuiszitten is geen leuk vooruitzicht! Daarom organiseert Sportbedrijf Lelystad samen met Kubus en FlevoMeer Bibliotheek elk jaar Summer’s Cool: een leuke en sportieve vakantieweek voor kinderen die niet op vakantie kunnen gaan.

Wat is Summer’s Cool?
Summer’s Cool is een gezellig en avontuurlijk 3- of 5-daagsprogramma voor jongens en meiden die vanwege de financiële situatie thuis niet op vakantie kunnen gaan. Onder deskundige begeleiding van de verschillende organisaties gaan de jongens en meiden kennismaken met sportieve, culturele en educatieve activiteiten. Al ruim tien jaar wordt Summer’s Cool georganiseerd en de deelnemers zijn elk jaar weer erg enthousiast, omdat ze nieuwe dingen leren en nieuwe vriendschappen opdoen. 

Summer’s Cool 2019 is mogelijk dankzij de bijdrage van gemeente Lelystad en de trotse sponsor Albert Heijn Voorhof. 

Thema ‘In je element’
Elk jaar heeft Summer’s Cool een nieuw thema, dit jaar is het thema ‘In je element’. De activiteiten hebben allemaal een link met één van de elementen: water, vuur, lucht en aarde. 

Voor welke leeftijden is Summer’s Cool?
Dit jaar organiseren we één week voor de doelgroep 7 t/m 9 jaar, twee weken voor 10 t/m 14 jaar en één week voor 15 t/m 18 jaar. 

Wanneer vindt Summer’s Cool plaats?
Summer’s Cool vindt plaats in de volgende weken:

  • 7 t/m 9 jaar – 12 augustus t/m 16 augustus (week 33) VOL
  • 10 t/m 14 jaar – 22 juli t/m 26 juli (week 30) en 29 juli t/m 2 augustus (week 31) VOL
  • 15 t/m 18 jaar – 5 augustus t/m 7 augustus (week 32)

Goed om te weten: inschrijven is maar voor één week mogelijk. 

Welke activiteiten kunnen kinderen verwachten?
De activiteiten verschillen per leeftijdscategorie. Op het programma staan onder andere: zelfverdediging, pixelhobby, bezoek trampolinepark, theater, Lego We Do, Ik hou van Holland en bubbelbal. Op de website www.sportbedrijf.nl/summers-cool en op de flyers vindt u meer informatie.

Inschrijven
Kinderen kunnen zich inschrijven via de website www.sportbedrijf.nl/summers-cool