Jonger Oranje Talentendag in Topsportcentrum Almere

sportflevo.nl - Flyer Jonger Oranje Talentendag - Almere.png

In de kerstvakantie, op donderdag 29 december 2016, zal SportsGen sportmarketing in samenwerking met diverse profclubs de Jonger Oranje Talentendag organiseren. Locatie van deze voetbaldag is Topsportcentrum in Almere.

Jonger Oranje
Sinds 2007 wil Jonger Oranje elke voetballer in Nederland een unieke kans bieden om de scouts van profclubs te overtuigen van zijn/haar talent. Wat de medewerkers van SportsGen net niet lukte moet voor de deelnemers wel haalbaar zijn: profvoetballer worden.

Waarom zaalvoetbal?
Zaalvoetbal wordt steeds belangrijker. In Spanje en Brazilië speelt men al zaalvoetbal in de jeugd om een betere techniek en balbehandeling te krijgen. Ook in Nederland wordt hier steeds meer aandacht aan geschonken. 

Opzet Jonger Oranje Talentendag
In overleg met Topsportcentrum Almere en diverse profclubs wordt dit seizoen een Jonger Oranje Talentendag georganiseerd in Flevoland. In de hallen van Topsportcentrum Almere wordt een toernooi afgewerkt. Tijdens dit toernooi selecteren scouts van diverse profclubs de beste spelers in drie leeftijdscategorieën: Onder 9 jaar (2009, 2010 en 2011), Onder 11 (2007 en 2008) en Onder 13 (2005 en 2006).

Voor meer informatie of inschrijven, klik hier.