Hoge opbrengst NEA sponsorloop voor Stichting OFD

sportflevo.nl - Markermeerloop1.jpg

Lopers van NEA Volharding hebben een estafette sponsorloop gehouden rond het Markermeer. Het doel was zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting One fine day. Het geld wat hiermee opgehaald is wordt gebruikt om kinderen met een beperking van eten en drinken te voorzien tijdens de vaartochten.

De lopers vertrokken vrijdagavond om 22.30 uur aan hun rondje van 167 kilometer om het Markermeer. Halverwege werd in Lelystad op de Boutny, één van de deelnemende schepen, een cheque overhandigd aan de penningmeester van de stichting, Ben de Loos. Ben had gehoopt op een bedrag van 250 euro maar was zeer verbaasd toen er een cheque van 850 euro overhandigd werd, ruim voldoende voor een compleet vaarseizoen.

Door deze bijdrage heeft de stichting nu meer tijd om op zoek te gaan naar een sponsor voor de komende seizoenen, die het eten voor zijn rekening wil nemen.

Na de koffie met cake en appelgebak vertrokken de lopers weer richting Purmerend om daar precies volgens schema om 16.00 uur aan te komen. Mede door het mooie herfstweer was het een mooie en vooral gezellige tocht.

Belangstellenden die de stichting willen sponsoren in welke vorm dan ook kunnen contact opnemen met de stichting One Fine Day via www.onefineday.nl.