Hoe creëer je een gezonde sportkantine?

Na een goeie training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven samen nagenieten in de kantine. Met lekker eten natuurlijk en voor ieder wat wils! En dat lekkere eten hoeft niet persé uit de frituur te komen; er zijn ook heel veel lekkere én gezondere alternatieven.

Wij nodigen je uit voor de bijeenkomst 'De gezonde sportkantine' op maandag 15 oktober bij VV Zeewolde. Het gezond opgroeien van jongeren is een maatschappelijke opdracht voor ons allemaal en een gezonde sportkantine is daar een belangrijk onderdeel van. Gastvereniging VV Zeewolde  gaat hiermee starten en nodigt andere sportverenigingen uit mee te werken aan een gezondere sportkantine en daarmee een gezondere jeugd.

De avond start met een uitleg over de Flevolandse situatie en goede voorbeelden. Vervolgens zal Team:Fit een presentatie geven met achtergrond informatie en opstarthulp voor het realiseren van een gezonde kantine. Team:Fit is een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), gesubsidieerd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Programma

19.30 uur   Inloop
19.45 uur   Start - Flevolandse situatie en goede voorbeelden
20.00 uur   Team:Fit 
21.00 uur   Borrel
21.30 uur   Einde

Locatie: VV Zeewolde, Horsterweg 202, 3893 AA Zeewolde

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je weten hoe jouw sportvereniging een gezonde kantine kan opzetten? Meld je dan hier aan!