Sportservice Flevoland

Deze website is onderdeel van Sportservice Flevoland. Wij stimuleren een gezond sport- en beweegklimaat in de provincie Flevoland. Dit doen wij door zowel op provinciaal als gemeentelijk niveau instanties en verenigingen te adviseren en ondersteunen bij hun beleid en/of uitvoering.

Campagne Heel Flevoland Sport 

Er is veel aandacht voor het hebben van een gezonde levensstijl. En dat is goed, want door regelmatig te bewegen en te letten op je voeding, zit je lekkerder in je vel. Toch zijn er veel redenen om hier niet voor te kiezen. Na een drukke dag toch liever op de bank blijven binch-watchen of kiezen voor een geleverde pizza in plaats van een zelfgemaakte maaltijd. Niet dat dit een no-go is, maar het gaat om de balans. 

Daarom heeft Sportservice Flevoland de campagne ‘Heel Flevoland Sport’ ontwikkeld. Om jou, als Flevolander, te enthousiasmeren toch de bank af te komen. Daarnaast geven we sportaanbieders en sportevenementen een podium om zichzelf meer te laten zien.  

Ga naar buiten om te bewegen, meld je aan bij jouw lokale sportclub- of vereniging of bereid jezelf voor op een tof sportevenement!

 

   Sportflevo
© Indoor Mountainbike
Indoor Mountainbike - Almere
© Voetbalfabriek
De voetbalfabriek - Almere
© Jumpsquare Lelystad
Jumpsquare - Lelystad
© Funzone Dronten
Funzone - Dronten
© Ski Inn
Ski-Inn - Dronten
© De Orchideeën Hoeve
Orchideeënhoeve - Noordoostpolder
© Anne Offenberg
GlowGolf - Almere
© Hans en Grietje Zeewolde
Hans en Grietje speelpark en pannenkoekenhuis - Zeewolde
© Impact Boulder
Impact Boulder - Almere
© Aqua Mundo
Aqua Mundo Centerparcs - Zeewolde