Sportservice Flevoland

Deze website is onderdeel van Sportservice Flevoland. Wij stimuleren een gezond sport- en beweegklimaat in de provincie Flevoland. Dit doen wij door zowel op provinciaal als gemeentelijk niveau instanties en verenigingen te adviseren en ondersteunen bij hun beleid en/of uitvoering.

Campagne Bewegen Dichtbij Huis

Wij geloven dat bewegen bijdraagt aan een gezonde en vitale samenleving. 

Onze nieuwe campagne Bewegen Dichtbij Huis richt zich op het plezier dat bewegen met zich meebrengt. We willen mensen inspireren om op een leuke en speelse manier actief te zijn. Of het nu gaat om wandelen, fietsen, dansen of een andere vorm van beweging, het is belangrijk om te genieten van wat je doet. 

We willen laten zien dat bewegen niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest. Door regelmatig te bewegen voel je je fitter en energieker, en dat heeft weer een positief effect op je gemoedstoestand.  

We gaan in gesprek met verschillende mensen uit Flevoland die sporten bij sportclubs of - verenigingen. Maar ook met mensen die niet sporten bij een sportclub of -vereniging, maar zelf sportactiviteiten organiseren zoals wandelen met een buurman of buurvrouw of juist hun skateboard of bmx pakken. We lichten hun verhalen uit deze website en geven tips over bewegen dichtbij huis. Laat je inspireren door de verschillende verhalen! 

 

   Sportflevo

 

© Staatsbosbeheer
Avonturenroute Harderbos
© Belevenissenbos
Belevenissenbos Lelystad
Bosroute Larserbos
© Het Flevolandschap
Oerbosroute Wilgenbos
Knarpad Knarbos
© Het Flevolandschap
Groene Oase Route Pampushout
© Het Flevolandschap
Vluchthavenroute Schokland
Kabouterroutes Flevoland
© Staatsbosbeheer
Lichtjeswandeling
Rolstoelvriendelijk Roggebotzand