Giathlon, de grootste indoor triathlon van Europa

Wat deze indoor triathlon uniek maakt is de koppeling aan de gehandicaptensport. Vandaar de naam Giathlon, sporten maar dan mét een beperking! Ons land kent maar liefst 1.7 miljoen mensen met een beperking.

Naast een mooie gelegenheid om een fantastische prestatie neer te zetten, is er heel veel te beleven! Natuurlijk zijn er toptriathleten en topsporters aanwezig maar ook de ambassadeurs van Fonds Gehandicaptensport: zoals Guus Hiddink, Barbara de Loor, Carl Verheijen, Toine van Peperstraten, Peter Faber, Gert-Jan Theunisse en Paralympisch kampioen snowboarden Biban Mentel dagen je uit tot het uiterste te gaan.

Het is een sportieve beleving voor ieder niveau sporter! Op locatie zijn er DJ’’s, entertainment, clinics, lezingen en leuke activiteiten voor kids. En krijg je de mogelijkheid om meer te weten te komen over deze fascinerende sport. Uiteraard zijn er mooie sportprijzen te winnen in de verschillende categorieën. Supporters en donateurs zijn van harte uitgenodigd om deze dag samen met hun sporthelden te beleven.

Kijk voor meer informatie op www.giathlon.nl