Flevolandse Evenementenkalender

sportflevo.nl - Mudmasters.jpg

Ieder jaar worden er in Flevoland vele sportevenementen georganiseerd. Maar hoe krijg je dit onder de aandacht van het publiek? Als mensen gaan zoeken, wordt jouw evenement dan ook gevonden?

Om ervoor te zorgen dat als mensen zoeken naar evenementen in Flevoland, zij ook vinden wat ze zoeken, heeft Sportservice Flevoland een Evenementenkalender samengesteld. Hierop kan men door middel van verschillende zoekfuncties op een snelle manier erachter komen wat Flevoland te bieden heeft op het gebied van sportevenementen.

Dit werkt natuurlijk alleen als alle (of het liefst zoveel mogelijk) organisaties hun evenementen op deze kalender zetten. Wat je hiervoor moet doen is simpel. Vul het inschrijfformulier zo volledige mogelijk in, voeg wat leuke foto’s en een logo toe en druk op de knop “Verzenden”. Na controle en goedkeuring zal het evenement op de kalender verschijnen. Voor het aanbieden van evenementen/aanbiedingen voor de Maand van de Watersport hebben we een apart inschrijfformulier, maar het werkt hetzelfde.

Als je evenement op de kalender staat, wordt deze ook meegenomen in de promotie via social media van Sportservice Flevoland. Hoe meer evenementen, hoe meer exposure want aan ieder bericht wordt de link naar de kalender toegevoegd. Door het re-tweeten of delen van onze en elkaars berichten, creëren we een groter bereik en trekken daarmee de aandacht van meer mensen.

Daarnaast geven wij door middel van persberichten aandacht aan evenementen, dus ook via die weg bereikt jouw evenement een groter publiek. Zo hebben wij een vaste pagina in de Flevopost waar we regelmatige evenementen in vermelden die in onze evenementenkalender staan.

Dus, heb jij een evenement in Flevoland, meldt deze dan nu aan!