Flevolandse activiteiten tijdens Nationale Sportweek 2018

sportflevo.nl - Wij doen mee....jpg

Van 15 tot en met 29 september 2018 vindt de Nationale Sportweek plaats. Duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties zetten hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven.

Ook in Flevoland staan de deuren wijd open. In Dronten en Lelystad worden verschillende activiteiten georganiseerd om iedereen kennis te laten maken met bewegen.

Dronten
De Nationale Sportweek wordt op vrijdag 14 september om 17.00 uur afgetrapt met de ColorJOGG 2018. Ook dit jaar kan de jeugd tot 18 jaar uit de gemeente Dronten weer gratis meelopen met de tweede editie van deze kleurenloop.

Tegelijkertijd vindt er op het Meerpaalplein de Beleef- en Beweegdag plaats. Iedereen kan hier ervaren hoe het is om aangepast te sporten. Heb jij wel eens in een rolstoel gesport? Kom het ervaren tijdens de Beleef- en Beweegdag op vrijdag 14 september van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Natuurlijk is er nog veel meer te doen in Dronten. Wil je weten wat? Lees dan hier verder.

Lelystad
Kinderen, jongeren, volwassenen en senioren uit Lelystad kunnen deelnemen aan verschillende clinics bij verenigingen, in de Koploper en op scholen. Voorbeelden van sporten zijn voetbal, hockey, basketbal, floorball, tennis, zelfverdediging en meer!

Meer informatie over de verschillende sporten en tijden vindt je op de website van Sportbedrijf Lelystad: www.sportbedrijf.nl/nationale-sportweek-2018/