Expertmeeting Sportsponsoring

Bent u al bezig met de voorbereidingen voor uw evenement in 2020? En, kunt u wel wat hulp gebruiken in het vinden van sponsoren of het sluiten van partnerships? Het aantal sponsordeals is de afgelopen jaren teruggelopen. Maar dit betekent natuurlijk niet dat er geen Flevolandse bedrijven zijn die mogelijk willen investeren in sportevenementen. Zoek het daarom niet in klassieke sponsoring zoals een logo op een shirt of een reclamebord. Maar kijk vooral ook naar mogelijkheden tot samenwerking, waarin u allebei een belang heeft. Wat kunt u als evenement terugdoen voor het bedrijf dat investeert?

Sportmarketeer Pieter Kuijpers van Triple Double deelt graag zijn expertise met u tijdens onze volgende expertmeeting op dinsdag 17 september. Pieter gaat tijdens de meeting in op de waarde van uw evenement voor het bedrijfsleven. Het gaat hierbij niet om het dichten van de begroting, maar wat uw evenement voor hen kan betekenen. Het wordt een interactieve avond, waarbij we samen met u concreet aan de slag gaan met Flevolandse evenementen.

Wij ontvangen u graag dinsdag 17 september aan Het Ravelijn 50 in Lelystad. Vanaf 17.30 uur is de inloop met een broodje, waarna we om 18.00 uur starten met de expertmeeting. Rond 20.00 uur sluiten we af en is er uiteraard nog gelegenheid voor het stellen van vragen aan Pieter Kuijpers.