Expertmeeting Psychologie: ACT in High Performance

Op 11 juni organiseren Sportservice Flevoland en Topsport Flevoland een expertmeeting waar wij jou als Flevolandse coach/trainer graag voor uitnodigen. Deze expertmeetings organiseren wij dit jaar voor het eerst: bijna iedere maand vertellen professionals over een specifiek thema voor verschillende doelgroepen, in een kleine setting van maximaal 15 personen. In maart hebben we de eerste meeting over Communicatie voor evenementenorganisaties gehad. We zetten deze reeks nu voort met een tweede meeting over Sportpsychologie: ACT in High Performance, gericht op trainers en coaches van sporttalenten.

ACT in High Performance
Sport- en performancepsycholoog Kelly Dekker van de High Performance Academy Amsterdam, laat je op deze avond kennismaken met een nieuwe methode in de sport- en performance psychologie: ACT (Acceptatie & Commitment Training). Waar traditionele interventies zich meestal focussen op het onder controle krijgen van gedachten en gevoelens, vergroot je met ACT de psychologische flexibiliteit: betere leren omgaan met de ups en downs in je carrière en leven.

Na deze avond:
- heb je kennis opgedaan over de nieuwste inzichten rondom de psychologie van presteren;
- begrijp je waarom twijfels en onzekerheid juist rondom prestaties vaak opkomen;
- heb je inzicht gekregen in hoe je op een andere (effectievere) manier kunt omgaan met
  onprettige gedachten en gevoelens;
- ken je het belang van zelfvertrouwen voor het leveren van prestaties;
- heb je tips & tricks voor prestaties van jezelf en/of anderen;

Wij ontvangen je graag dinsdag 11 juni op onze nieuwe locatie: Het Ravelijn 50 in Lelystad. Vanaf 17.30 uur is de inloop met een broodje, waarna we om 18.00 uur starten met de expertmeeting. Rond 20.00 uur sluiten we af en is er uiteraard nog gelegenheid voor het stellen van vragen aan onze professional. Klik op deze link om je aan te melden.

Deelname is gratis, maar we hebben slechts 15 plekken beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden.