Expertmeeting #3 Sportmassage

Ga jij wel eens naar de sportmasseur? En wanneer dan? Ken jij het verschil tussen de sportmasseur en de fysiotherapeut? De antwoorden op deze en andere vragen worden uitgebreid behandeld tijdens de eerste expertmeeting voor sporttalenten op dinsdag 29 oktober in Lelystad.

Door middel van een workshop legt sportmasseur Hans Metselaarje uit wat de sportmasseur voor een jou en jouw coach kan betekenen. Na een kort stukje theorie en een update van de laatste ontwikkelingen, gaat hij in op veel voorkomende blessures en legt hij uit welke massages doeltreffend zijn. Zowel als voorbereiding op je sportprestaties als na afloop. Ook geeft hij adviezen voor mobiliteitstraining waarmee je blessures kunt voorkomen. Zoals aangegeven is het een workshop, dus je gaat ook zelf aan de slag: de verschillende manieren van tapen die aan bod komen ga je zelf oefenen.

Wij ontvangen je graag dinsdag 29 oktober aan Het Ravelijn 50 in Lelystad. Vanaf 17.30 uur is de inloop met een broodje, waarna we om 18.00 uur starten met de workshop. Rond 20.00 uur sluiten we af en is er natuurlijk nog gelegenheid voor het stellen van vragen aan Hans Metselaar. Aanmelden voor deze expertmeeting kan door hier te klikken. Er is ruimte voor 15 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.

NB: deze expertmeeting bieden wij je gratis aan.

Voor vragen of meer informatie kun je contact met mij opnemen via tuijn@sportflevo.nl of telefonisch op 0320 – 25 11 13.