Windfoil Opstapdag 2020

© Windfoilen Nederland

Afgelast | In verband met de genomen maatregelen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten de Windfoil Opstapdag 2020 af te gelasten. Zodra het weer kan, zal er gezocht worden naar een nieuwe datum.

Tijdens deze Windfoil opstapdag maak je in clinics van 1,5 uur kennis met het windfoilen. Na een korte introductie ga je samen met de instructeur het water op en maak je gegarandeerd je eerste vliegmeters op de windfoil. Je doet deze lessen op een windfoil met board van Windfoilen Nederland en kun je ook gebruik maken van een geschikt tuigage. Het gebruik van het windfoilmateriaal en tuigage is inbegrepen in het bedrag!

Wij geven windfoilinstructies onder begeleiding van ervaren en enthousiaste instructeurs. In kleine groepen van maximaal 5 deelnemers krijg je vakkundige instructies en maak je op veilige en goede manier kennis met het windfoilen. 

Testmateriaal Starboard, Fanatic, RRD, Severne en Duotone

Tijdens de windfoil opstapdag zijn de importeurs van Starboard, Severne, Fanatic, Naish en Duotone aan wezig met het nieuwste windfoilmateriaal om te testen (er is ook windsurfmateriaal) ook onze partner Van den Berg Surf is aanwezig met materiaal van RRD aanwezig om te testen. Een extra reden om de 17 mei naar Almere Haven te komen een deel te nemen aan de windfoil opstapdag!

Naam organisatie
Windfoilen Nederland
Start datum
Start- en eindtijd
10:30 - 17:00
Locatie
Surfstrand Haven in Almere Haven
Adres
Gooimeerdijk west, surfstrandhaven 2
Postcode en plaats
1353 CT Almere
Contactgegevens
Marco Boone