Senior & No-Limit Challenge Almere 2021

Triathlon4All

20 minuten zwemmen en dan – afhankelijk van de gekozen afstand – 25 of 35 kilometer fietsen en 5 of 10 kilometer hardlopen: op 10 september keert de Senior & No-Limit Challenge ‘gewoon’ weer terug op de kalender van Challenge Almere-Amsterdam en de inschrijving is per direct geopend. “We zijn een evenement voor iedereen en zien deze Senior & No-Limit Challenge altijd als één van de leukste disciplines van ons wedstrijdweekend. Dat zal dit jaar niet anders zijn”, legt Race Director Richard Belderok uit.

Een evenement voor iedereen dus, al moet je wel 55 jaar of ouder zijn voor de Senior Challenge en voor de No-Limit Challenge dient een deelnemer een geestelijke beperking te hebben. “En het belangrijkste is dat iedereen geniet van deze dag. Samen een triathlon volbrengen, op een heel laagdrempelige manier. Ervaren hoe mooi de triathlonwereld en triathlonsport is.”

Het zwemmen wordt bij Van Rheenen Sport gedaan en vervolgens – na een kopje koffie – wordt er met een omweg naar de Esplanade gefietst. Daar wacht een heerlijke lunch voor alle deelnemers en vervolgens wordt er dus nog een mooie wandeling gemaakt met de finish op de Esplanade, onder de finishboog die ook voor alle andere races wordt gebruikt.

Inschrijven kan rechtstreeks via deze link.

Naam organisatie
Challenge Almere-Amsterdam
Kosten
€ 10,00
Start datum
Start- en eindtijd
08:30 - 15:00
Locatie
Van Rheenen Sport
Adres
Marathonlaan 10
Postcode en plaats
1318 EE Almere
Contactgegevens
Richard Belderok