Triathlon For All Zeewolde 2023

© Zeewolde Endurance

Tijdens de Zeewolde Endurance wordt ook de Triathlon For All georganiseerd. Deze bestaat uit twee categorieën: de Senior Triathlon en de No Limit Triathlon. De Senior Triathlon is bedoeld voor senioren. Volgens de triathlonbond is dat iedereen ouder dan 20 jaar, maar wij doelen hierbij op iedereen die lekker de tijd willen nemen voor alle onderdelen. De No Limit Triathlon richt zich op deelnemers met een verstandelijke beperking. Samen genieten van een sportieve dag. In je eigen tempo, op jouw eigen manier. Zwemmen, fietsen en wandelen: iedereen doet mee.

Programma
De Triathlon For All bestaat uit 30 minuten zwemmen, 25km fietsen en 5km wandelen. Na ieder onderdeel is er een pauze om even gezellig iets te eten en te drinken en na het afronden van alle onderdelen finishen we samen bij de feestelijke finish naast restaurant Fika. Onder dezelfde finish-boog waar de dag daarop ook onze Nederlandse kampioenen zullen finishen!

Zwemmen
30 minuten zwemmen in zwembad Het Baken. In je eigen tempo, precies zoals jij het prettig vindt. Baantjes trekken of gewoon lekker een uurtje ‘poedelen’. De dag daarvoor is het warmwater dag, dus het water is nog heerlijk van temperatuur. Eenmaal uit het water wacht de koffie met uiteraard een lekker stuk koek. Het eerste onderdeel zit er dan alweer op!

Fietsen
Na de koffie pakken we de fiets. Dit mag een gewone toerfiets zijn, een tandem of duo fiets mag natuurlijk ook. Zelfs een e-bike is toegestaan, mits je binnen de aangegeven snelheid blijft. We maken een tocht van 25km in het buitengebied van ons mooie Zeewolde. Bij terugkomst in Het Baken worden de deelnemers opgewacht met een lunch. Pas daarna starten we met het laatste onderdeel van deze uitdagende dag.

Lopen of wandelen
Een 5km lange rondwandeling door Zeewolde. 

Wie doen er mee?
Iedereen kan meedoen!
De Triathlon For All kent twee deelnemers categorieën. De Senior Triathlon en de No Limit Triathlon. De Senior Triathlon is bedoeld voor senioren. Volgens de triathlonbond is dat iedereen ouder dan 20 jaar, maar wij doelen hierbij op iedereen die lekker de tijd willen nemen voor alle onderdelen. De No Limit Triathlon richt zich op deelnemers met een beperking.

Naam organisatie
Zeewolde Endurance
Start datum
Start- en eindtijd
09:30 - 16:00
Locatie
Zwembad Het Baken
Adres
Horsterweg 25
Postcode en plaats
3891 EV Zeewolde
Contactgegevens