Steptocht De Nieuwe Wildernis 2021

© Steppin Lelystad

Steppin Lelystad en Step4Fun organiseren op 24 april 2021 een recreatieve steptocht voor steppers met en zonder eigen step. U kunt die dag kiezen voor een mooie route van 14 km of een uitdagende van 33 km. De XL variant van 33 km start om 10.00 vanaf het Buitencentrum Oostvaarderplassen, Kitsweg 1 en gaat helemaal om de Oostvaarderplassen heen van Lelystad naar Almere en terug. Wilt u hieraan deelnemen? Meld u dan aan via step4funlelystad@gmail.com.

Is 33 km wat te ambitieus, meld u dan aan voor de mooie route van 14 km. Deze is minstens net zo leuk! De route start ook vanaf het Buitencentrum Oostvaardersplassen en loopt langs het Oostvaardersveld, de Ooievaars- en Reigersplas.

Vanwege corona gelden er wel een aantal extra maatregelen. Zo wordt er vooralsnog om de 10 minuten in tweetallen gestart. Bij het aanmelden kiest u een vertrektijd tussen 10.00 en 11.30. Bij het Buitencentrum kunt u gratis parkeren en gebruik maken van de horecagelegenheid. Onderweg komt u langs de geweldig leuke rustplaats, 'de Lepelaar', eveneens met horeca. Met een eigen een step kunt u gratis deelnemen. Heeft u geen step, dan kunt u er gewoon eentje huren bij Steppin Lelystad!

Speciaal voor de Nieuwe Wildernis Steptocht heeft Steppin Lelystad een arrangement voor 15 euro samengesteld. Voor meer informatie of om te reserveren neem contact op via het boekingsformulier of het contactformulier.

Naam organisatie
Step4Fun Lelystad & Steppin Lelystad
Kosten
€ 0
Start datum
Start- en eindtijd
10:00 - 14:00
Locatie
Buitencentrum Oostvaardersplassen
Adres
Kitsweg 1
Postcode en plaats
8218 AA Lelystad
Contactgegevens
Liselot Gerritzen