Steptocht De Nieuwe Wildernis 2021

© Steppin Lelystad

Step4Fun Lelystad en Steppin Lelystad organiseren op 24 april 2021 een recreatieve steptocht. 

Een leuke en afwisselende steptocht rond de Oostvaardersplassen, ook wel De nieuwe Wildernis. Bos en polderlandschap wisselen elkaar af en met een beetje geluk ziet u veel dieren. En vergeet niet het mooie en verre uitzicht over het Markermeer.

Met de 12km lange dijk als moeilijkheidsgraad die tegelijkertijd ook onwijs gaaf is met de wind in de rug. U kunt 33 km genieten van de mooie Flevolandse natuur. Mocht dit net een tandje teveel zijn dan is er ook nog een mooie route van 14 km. Wilt u onderweg even rusten en genieten van de omgeving? Dat kan bijvoorbeeld bij het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders Almere. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Met een eigen step is de tocht gratis. Mocht je geen step hebben, dan huur je er één via Steppin Lelystad: liselot@steppinlelystad.nl / 06 – 437 848 48. Speciaal voor de Nieuwe Wildernis Steptocht heeft Steppin Lelystad een arrangement samengesteld met stephuur, helm en kleine attentie. Dit arrangement kost € 17,50. Reserveer vooraf om zeker te zijn van een step.De tocht loopt via een knooppunt route en parkeren is gratis.

Gestart wordt vanaf 10.00 bij het Buitencentrum Oostvaarderplassen, Kitsweg 1. Leuke bijkomstigheid is de viering van wereld trekvogel dag op 9 mei. Daardoor zijn er diverse activiteiten in de centra van de Oostvaardersplassen. 

Naam organisatie
Step4Fun Lelystad & Steppin Lelystad
Kosten
€ 0
Start datum
Start- en eindtijd
10:00 - 14:00
Locatie
Buitencentrum Oostvaardersplassen
Adres
Kitsweg 1
Postcode en plaats
8218 AA Lelystad
Contactgegevens
Liselot Gerritzen