KNRM reddingbootdag Urk 2020

© KNRM Urk

Afgelast | In verband met de genomen maatregelen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten de KNRM reddingbootdag Urk 2020 af te gelasten. Maar veel reddingstations laten je in een filmpje wel graag zien dat ze nog steeds inzetbaar zijn. 

Geen vaartocht deze keer, geen koek en zopie, maar wel een reddingboot en een gids die je er alles over vertelt. Klik hier om de videorondleiding per station te bekijken.

Een keer per jaar organiseert de KNRM een landelijke open dag. Dit jaar opent KRNM Urk haar deuren op zaterdag 25 april en kan iedereen een kijkje nemen bij het station, de reddingboot en zijn er diverse activiteiten.

Een keer per jaar organiseren de vrijwilligers van de KNRM hun landelijke open dag. Dit jaar is dat op zaterdag 25 april.

Maak kennis met de vrijwilligers en het materieel van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. De meeste reddingstations zijn op Reddingbootdag geopend voor publiek van 10.00 tot 16.00 uur. Ieder reddingstation heeft een eigen programma. 

Reddingbootdag is ieder jaar een gezellig druk bezocht evenement. Meevaren is helaas geen garantie. Het is afhankelijk van weersomstandigheden en drukte of eventueel een echte alarmering. Bovendien zijn we gehouden aan een maximum van 12 passagiers per vaartocht op grote reddingboten.

U bent altijd bijzonder welkom om het reddingstation te bekijken en de vrijwilligers te ontmoeten. Veel reddingstations organiseren op deze dag ook allerlei extra activiteiten. Neem altijd uw pasje of deze uitnodiging mee om aan te tonen dat u donateur of Jonge Redder bent.

Naam organisatie
KNRM Urk
Start datum
Start- en eindtijd
10:00 - 16:00
Locatie
Boothuis Cornelis Hoefnagel
Adres
Domineesweg 33I
Postcode en plaats
8321 DZ Urk Urk
Contactgegevens