KNRM reddingbootdag Lelystad 2020

© KNRM

Afgelast | In verband met de genomen maatregelen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten de KNRM reddingbootdag Lelystad 2020 af te gelasten. Maar veel reddingstations laten je in een filmpje wel graag zien dat ze nog steeds inzetbaar zijn. 

Geen vaartocht deze keer, geen koek en zopie, maar wel een reddingboot en een gids die je er alles over vertelt. Klik hier om de videorondleiding per station te bekijken.

Op zaterdag 25 april 2020 is weer de landelijke reddingbootdag van de KNRM. Zo ook bij KNRM Lelystad. Een dag om een kijkje te nemen bij het station, kennis te maken met de bemanning en dé reddingboot.

Een keer per jaar organiseren de vrijwilligers van de KNRM hun landelijke open dag. Dit jaar is dat op zaterdag 25 april.

Maak kennis met de vrijwilligers en het materieel van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. De meeste reddingstations zijn op Reddingbootdag geopend voor publiek van 10.00 tot 16.00 uur. Ieder reddingstation heeft een eigen programma. 

Reddingbootdag is ieder jaar een gezellig druk bezocht evenement. Meevaren is helaas geen garantie. Het is afhankelijk van weersomstandigheden en drukte of eventueel een echte alarmering. Bovendien zijn we gehouden aan een maximum van 12 passagiers per vaartocht op grote reddingboten.

U bent altijd bijzonder welkom om het reddingstation te bekijken en de vrijwilligers te ontmoeten. Veel reddingstations organiseren op deze dag ook allerlei extra activiteiten. Neem altijd uw pasje of deze uitnodiging mee om aan te tonen dat u donateur of Jonge Redder bent.

Naam organisatie
KNRM Lelystad
Start datum
Start- en eindtijd
10:00 - 16:00
Locatie
Bataviahaven
Adres
Bataviahaven 5
Postcode en plaats
8242 PR Lelystad
Contactgegevens