Junior Challenge Noordoostpolder

© Triathlon Noordoostpolder

Afgelast | In verband met de maatregelen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten de Junior Challenge Noordoostpolder af te gelasten.

Wat is een triathlon voor Junioren eigenlijk?

Een triathlon bestaat uit drie disciplines: zwemmen, fietsen en lopen. Bij een Junioren Triathlon strijd je tegen klasgenoten en andere jongeren in twee leeftijdscategorieën: t/m 16 jaar en 16+. De afstand van een Junior triathlon is alleen veel korter dan bij een lange afstand triathlon. Zo kan elke leerling meedoen!

De Junior Challenge Duin is onderdeel van het Junior Challenge Flevoland Circuit. Flevolandse triathlonorganisaties en Sportservice Flevoland hebben de handen ineengeslagen om samen dit triathloncircuit op te zetten voor Junioren waardoor er nu bij bijna alle triathlon in Flevoland ook een Junior Challenge wedstrijd is. 

Scholieren worden door hun gymdocenten ingeschreven voor de verschillende wedstrijden. Zorg ervoor dat bij de aanmelding duidelijk is om welke school het gaat zodat de punten goed meegenomen worden in het klassement.

De inschrijving verloopt via de wedstrijdorganisatie, in dit geval Triathlon Noordoostpolder.

Naam organisatie
Triathlon Noordoostpolder
Start datum
Start- en eindtijd
13:45 - 15:00
Locatie
Zuyderzee college
Adres
Nagelerweg 4
Postcode en plaats
8304 AB Noordoostpolder
Contactgegevens
Kerst Beuckens