IJsselmeer Challenge 2020

© Duane vd Geld deegee-foto.nl

Alle inschrijvingen die voor 2020 zijn gedaan, worden onder dezelfde voorwaarden doorgezet naar de editie op zondag 22 augustus 2021.

Daarnaast wil NL Tour Rides haar Charity Partner Fonds Gehandicaptensport, in dit voor iedereen moeilijke jaar, actief blijven steunen. Voor het Fonds is alle support op dit moment goud waard. Daarom heeft NL Tour Rides besloten een Alternatieve IJsselmeer Challenge in 2020 te organiseren.

Alternatieve IJsselmeer Challenge
Op zondag 13 september 2020 kunnen alle deelnemers die al ingeschreven hadden voor de 2020 editie gratis meedoen aan de Alternatieve IJsselmeer Challenge: een toertocht van 150 km om het Markermeer. Binnenkort opent hiervoor de inschrijving. Er kan in diverse startplaatsen in verschillende tijdvakken opgestapt worden zodat er maximaal 250 deelnemers per startplaats zijn. Was je nog niet ingeschreven voor de IJsselmeer Challenge 2020 dan kun je meedoen voor € 15,00.

Virtuele Challenge
Wil je ook nog het ‘hele rondje IJsselmeer’ van ruim 300 km doen? Dat kan in de Virtuele IJsselmeer Challenge die in de maand september georganiseerd wordt. Fiets virtueel met echt gereden kilometers voor Fonds Gehandicaptensport tussen 1 en 30 september en Rond het IJsselmeer.

Hoe werkt het?
Fiets buiten in je nabije omgeving. Registreer je fietstocht met Strava of Garmin. Upload je gefietste kilometers via de site. Kijk op het leaderbord hoe ver je bent in jouw IJsselmeer Challenge en zie op de kaart waar je bent en waar je fietsmaten zijn die ook meerijden. Al je ‘echt’ gereden kilometers tellen mee voor de virtuele IJsselmeer Challenge.

Doe mee aan deze Virtual Challenge en steun het goede doel. Deelname kost € 12,00 en daarvoor krijg je na afloop een Finisher Medaille en Finisher Certificaat opgestuurd.

In de week van 3 augustus worden alle deelnemers per mail geïnformeerd en opent later in de week de inschrijving voor de Alternatieve en de Virtuele IJsselmeer Challenge!

Naam organisatie
NL Tour Rides
Kosten
€ 15,00
Start datum
Start- en eindtijd
00:00 - 00:00
Locatie
diverse, wordt nog nader bekend gemaakt
Contactgegevens
John Mahnen