Hiswa te Water 2023

© HISWA te water – Wouter Media

In 2019 vond HISWA te water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa, voor de tweede keer plaats in de Bataviahaven in Lelystad.

Met bijna 30.000 bezoekers en een uitstekende sfeer was de tweede editie in Lelystad, wederom een groot succes te noemen. Op de kade en de steigers van de Batavia Haven gonsde het van de positieve berichten. De nieuwe locatie, de indeling van de haven, de aankleding, het brede aanbod aan boten, de diversiteit aan kade exposanten en natuurlijk het proefvaren, alles leek bij te dragen aan een positieve sfeer.

Tijdens de 36ste editie van de HISWA te water werden in totaal 320 nieuwe boten getoond. Het gevoel op de steigers was niet alleen goed, ook op het gebied van verkoop waren er optimistische geluiden te horen. Zo werden er op de eerste dag van de beurs al boten verkocht en ging er voor velen een volle agenda opvolgafspraken mee naar huis.

De 38ste editie van de HISWA te water zal in 2023 plaatsvinden in, natuurlijk, Batavia Haven Lelystad. De haven zal dan weer worden omgetoverd tot het walhalla voor ieder type watersporter van 30 augustus tot en met 3 september.

Naam organisatie
Hiswa te Water
Kosten
15.00
Start datum
Eind datum
Start- en eindtijd
10:00 - 18:00
Locatie
Batavia Haven Lelystad
Adres
Bataviahaven 1
Postcode en plaats
8242 PR Lelystad
Contactgegevens
Arjen Rahusen