Hiswa te water 2021

hiswa te water

In 2021 vindt HISWA te water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa, na twee succesvolle edities weer plaats in de Bataviahaven in Lelystad.

Met ruim 22.500 bezoekers en een uitstekende sfeer is de 36ste editie, en tevens tweede editie in Lelystad, een groot succes te noemen. Op de kade en de steigers van de Batavia Haven gonsde het van de positieve berichten. De nieuwe locatie, de indeling van de haven, de aankleding, het brede aanbod aan boten, de diversiteit aan kade exposanten en natuurlijk het proefvaren, alles leek bij te dragen aan een positieve sfeer.

Het gevoel op de steigers was niet alleen goed, ook op het gebied van verkoop waren er optimistische geluiden te horen. Zo werden er op de eerste dag van de beurs al boten verkocht en ging er voor velen een volle agenda opvolgafspraken mee naar huis.

Ook de 37ste editie van de HISWA te water zal weer plaatsvinden in de Bataviahaven van Lelystad. De haven zal in 2021 wederom omgetoverd worden tot het walhalla voor ieder type watersporter van 1 tot en met 5 september.

Naam organisatie
HMM Exhibitions B.V.
Start datum
Eind datum
Start- en eindtijd
09:00 - 18:00
Locatie
Bataviahaven
Adres
Bataviahaven 1
Postcode en plaats
8242 KH Lelystad
Contactgegevens