Flevorun 2022

©Flevorun 2021

De Flevorun is een estafetteloop gedurende 24 tot 26 uur waarbij een afstand van ongeveer 260 tot 280 kilometer wordt afgelegd. De route gaat langs gemeenten in Flevoland en net daarbuiten. De Flevorun is gepland voor 9 april 2022 vanaf 12.00 uur tot 10 april rond 14.00 uur 2022. Roparunteam Lelystad neemt het initiatief en nodigt andere teams uit Flevoland of omliggende regio uit: bij voorkeur uit elke gemeente, in totaal niet meer dan 10 teams. Gelopen wordt volgens het Roparun-concept: 8 lopers, 4 fietsers (verdeeld in twee groepen) en verder eigen ondersteuning. Organisatie zorgt voor route(diensten), EHBO, 4 rust- en wisselpunten met basisvoorzieningen.

Wat vragen we van de deelnemende teams:

  • startgeld van € 300 voor organisatiekosten
  • eigen sponsoringactiviteiten; dit geld komt geheel ten goede van de Roparun (seizoen 2021 – 2022)
  • uiteraard kan daarbij gebruik gemaakt worden van alle Roparun-middelen en verwijzingen
  • organiseer zo mogelijk het doorkomstpunt in de eigen gemeente (inrichting en publiciteit)
  • eventueel in samenwerking met lokale instellingen die de doelgroepen van Roparun ondersteunen en voor sponsoring in aanmerking kunnen komen

Wat is daarvoor nodig

In de eerste plaats natuurlijk enthousiaste teams die een sportieve prestatie neerzetten en tegelijk daarmee bijdragen aan de goede doelen van Roparun. Maar om dat te kunnen doen is meer nodig: voorbereiding, verzorging, catering, ondersteuning onderweg, communicatie en zo meer. Dat vraagt heel veel handen en ook geld voor de uitvoering en voor de goede doelen.

Wij zijn daarom op zoek naar partners die mee  willen doen en een bijdrage willen geven aan de Flevorun: in geld of in het beschikbaar stellen van middelen of diensten.

Ben jij de partner die wil bijdragen aan deze gezonde en brede sportieve uitdaging en zijn naam wil verbinden aan de goede doelen van Flevorun en Roparun? Je kunt dan contact opnemen met flevorun@roparunteamlelystad.nl en samen maken we afspraken hoe we die relatie kunnen vormgeven, passend bij jou als partner.

Naam organisatie
Roparunteam Lelystad
Kosten
€2000- per team
Start datum
Start- en eindtijd
12:00 - 14:00
Locatie
Lelystad
Adres
Visarenddreef 1
Postcode en plaats
8232 JN Lelystad
Contactgegevens
Peter Klooster