Dronterland Survivalrun 2021

© Wim Nijmeijer

De Dronterland Survivalrun wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Dronterland Survival Run, onder auspiciën van de Survivalrun Bond Nederland (SBN).

De deelnemers leggen (in een zo snel mogelijke tijd) hardlopend een parcours af met natuurlijke en opgebouwde (touw)hindernissen. Het gaat hierbij om kracht, uithoudingsvermogen, techniek, souplesse en doorzettingsvermogen. Met ongeveer 1200 deelnemers is de Dronterland Survivalrun uitgegroeid tot één van de grootste sportevenementen van Dronten én de enige SBN survivalrun in de Provincie Flevoland.

De run is bestemd voor wedstrijdatleten en recreanten, voor jeugdigen (vanaf 8 jaar) en volwassenen, zowel individueel als in teamverband. dus eigenlijk voor (bijna) iedereen. Deelnemers kunnen kiezen uit 6, 8 of 12 km waarbij de 6 en 8 km een wedstrijdelement bevat die meetelt voor de landelijke competitie (JSR en KSR). Meer hierover vind je in het deelnemers menu van de Dronterland Survivialrun website: dronterlandsurvivalrun.nl.

Tevens staat de Dronterland Survivalrun geregistreerd bij de SBN als een kwalificatierun waar SBN leden punten kunnen verdienen om uiteindelijk een wedstrijdlicentie aan te kunnen vragen.

Meer info vind je op de website, dronterlandsurvivalrun.nl

Naam organisatie
St. Dronterland Survivalrun
Start datum
Start- en eindtijd
10:00 - 16:00
Locatie
ASVD Korfbal
Adres
Educalaan 39
Postcode en plaats
8251 GC Dronten
Contactgegevens
Jurgen Zwaan