Diabetes Challenge Noordoostpolder 2020

Diabetes Challenge Noordoostpolder 2020

Met de Nationale Diabetes Challenge (NDC) verbetert de Bas van de Goor Foundation (BvdGF) de kwaliteit van leven van mensen met en zonder diabetes. Door middel van wekelijkse wandelingen werken deelnemers samen met zorg- en sportprofessionals aan een gezonde leefstijl. Brengt u ook beweging in de praktijk? Schrijf u in voor de NDC 2020.

 

Wat is de NDC?

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement dat de kwaliteit van leven van mensen met diabetes verbetert. Met ondersteuning van de BvdGF organiseren lokale zorg- en sportprofessionals wekelijks een wandeling. In kleine stappen trainen deze professionals samen met de deelnemers tot de Nationale Diabetes Challenge Week van 23 t/m 26 september 2020. Het doel van deze week is om vier dagen achtereen te wandelen. U wandelt drie dagen in eigen omgeving. De vierde dag wandelt u de laatste kilometers samen met alle deelnemers uit het land tijdens het NDC Festival. Het NDC festival vindt plaats op 26 september 2020 in Den Haag.

Diabetes Challenge Noordoostpolder
Afgelopen jaar heeft we voor het eerst meegedaan en hebben we ervaren wat deelname aan de challenge de mensen oplevert. Iedereen was na de afsluitende challenge heel positief met als belangrijkste opbrengsten:

  • een betere gezondheid
  • gewichtsverlies
  • een betere conditie/ meer energie
  • een lagere bloedsuikerspiegel/ minder medicijn gebruik
  • nieuwe sociale contacten

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan contact op via bart.maljers@carrefour.nu of 06-53246892.

Naam organisatie
Carrefour
Start datum
Eind datum
Start- en eindtijd
00:00 - 00:00
Locatie
Carrefour
Adres
Harmen Visserplein 6
Postcode en plaats
8302 BW Noordoostpolder
Contactgegevens
Bart Maljers