CrossTriathlon Zeewolde 2023

Cross Triathlon Zeewolde 2023

De Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ) organiseert op zaterdag 9 september 2023 de 2e Cross Triathlon van Zeewolde. Het bekende principe blijft: zowel de beginner als ervaren triatleet kan meedoen als solo, duo of trio deelnemer.

Het principe van een Cross Triathlon is dat het fietsen en lopen op een onverhard parcours plaatsvindt. Hiervoor wordt een Mountainbike (MTB) gebruikt voor het fietsparcours en het trail-loop onderdeel door de bossen van Zeewolde. Cyclofietsen en/of E-mountainbikes zijn niet toegestaan. Er zal een massastart zijn vanaf het strand waarna er via een zwemronde door de jachthaven de exit naar het Parc Fermeé zal zijn. Spectaculair dus !

Het mountainbike parcours is met Staatsbosbeheer en de Stichting Mountainbike Route Zeewolde afgestemd. Dit parcours welke een paar keer gereden moet worden, is geen gemakkelijke en belooft ook hier spektakel terwijl de toeschouwers de deelnemers meerdere keren langs zien komen.

Het Trail-loop parcours brengt de deelnemers door de bossen rondom de RCN camping en is voorzien van wat obstakels waarna de finish naast het Parc Fermeé zal zijn. De wedstrijd is "self-supporting", er mag geen verzorging of technische assistentie door toeschouwers plaatsvinden. De maximale capaciteit is 80 deelnemers. TVZ leden krijgen voorrang bij de inschrijving. Deelname is volledig op eigen risico en verantwoording.

Naam organisatie
Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ)
Kosten
25
Start datum
Start- en eindtijd
00:00 - 00:00
Locatie
RCN Camping Zeewolde
Adres
Dasselaarweg 1
Postcode en plaats
3896 LT Zeewolde
Contactgegevens
M. Sleijster