Challenge4All 2022

No Limit Challenge

Onderdeel van de Challenge Almere-Amsterdam, die van 8 t/m 10 september a.s. weer gaat plaatsvinden in Almere, is de Challenge4All: een recreatieve triathlon die bestaat uit de Senior Challenge voor senioren en de No Limit Challenge voor sporters met een beperking.

De deelnemers aan zowel de No Limit Challenge als de Senior Challenge gaan dus een echte triathlon doen: zwemmen, fietsen en lopen. Alleen dan niet in wedstrijdverband, maar recreatief. Er wordt gezwommen in het zwembad van Van Rheenen Sport Almere, gefiets onder begeleiding van FRTC Almere en gewandeld onder begeleiding van Trim Slim. 

Afstanden
De senioren kunnen kiezen uit drie afstanden:

De korte afstand bestaat uit:
20 minuten zwemmen
25 km fietsen (ongeveer 15 km/u)
5 km wandelen (ongeveer 5 km/u)

De middelste afstand bestaat uit:
20 minuten zwemmen
35 km fietsen (ongeveer 17 km/u)
5 km wandelen (ongeveer 5 km/u)

De lange afstand bestaat uit:
20 minuten zwemmen
35 km fietsen (ongeveer 17 km/u)
10 km wandelen (ongeveer 6 km/u)

De sporters die meedoen aan de No Limit Challenge gaan de korte afstand doen. Tussen ieder onderdeel zit een pauze waarbij iedereen even uit kan rusten. En, tussen het fietsen en wandelen geniet je van een heerlijke lunch in de VIP ruimte op het evenemententerrein van de Challenge Almere-Amsterdam op de Esplanade.

Inschrijven
Deelname aan de Challenge4All (No Limit of Senior Challenge) kost € 10,00. Hiervoor krijg je een gezellige dag, een drinkbidon, finishers shirt, fruit, koffie/thee bij de start, een lunch, een medaille en drinken na afloop.

Let op: er kunnen slechts 120 deelnemers meedoen aan de Challenge4All. Registreer je zo snel mogelijk, zodat je zeker weten mee kunt doen. Neem contact op met Angelique van Tilburg van De Schoor, Welzijn in Almere via avantilburg@deschoor.nl voor meer informatie.

Voor meer informatie, klik hier.

 

Naam organisatie
Challenge Almere-Amsterdam
Kosten
€ 10,00
Start datum
Start- en eindtijd
08:00 - 14:00
Locatie
Van Rheenen Sport
Adres
Marathonlaan 10
Postcode en plaats
1318 EE Almere
Contactgegevens
Angelique van Tilburg