6 Inline Challenge 2020

6 inline challenge

Op 5 september 2020 zal voor de tweede keer de 6 Inline Challenge worden gehouden bij Flevonice: zes uur lang skeeleren, solo of in estafette vorm met duo’s of teams. Dus eigenlijk kan iedereen hier aan mee doen: de fanatieke marathon schaatser die in de zomer wat kilometertjes wil maken, de skeeler enthousiasteling en de gelegenheidssporter die gezellig een paar rondjes wil maken. Doordat er in verschillende samenstellingen kan worden meegedaan, is het voor elk niveau geschikt. Inschrijven voor de gezamenlijke 6 Inline Challenge in september kan via www.6inlinechallenge.nl.

Tijdens de Corona periode zien we een ware boost in het skeeleren/ skaten in Nederland. Nieuwszenders berichten bij herhaling over deze leuke en laagdrempelige manier van bewegen. Net zo populair als in de jaren 90 ‘kopt’ RTL nieuws. ‘Zo goed voor je lichaam’ lees je op Viva.nl en op bekende skate sites als proskating.nl en schaatsen.nl lees je wat je nodig hebt en wilt weten.

De stichting 24kika organiseert jaarlijks zowel de 6 Inline Challenge alsook 24kika ‘skaten tegen kanker’ en heeft als doel de skeelersport in Nederland te promoten. De 6 Inline Challenge zal dit jaar  in aangepaste vorm voor het 2e jaar plaatsvinden. In verband met de coronamaatregelen zal 24kika ‘skaten tegen kanker’ dit jaar geen doorgang vinden. 

Naam organisatie
Stichting 24kika
Start datum
Start- en eindtijd
10:30 - 16:30
Locatie
Flevonice
Adres
Strandgaperweg 20
Postcode en plaats
8256 PZ Dronten
Contactgegevens
Rik Nijkamp