FEB23

Netl NK Cross

  • sportflevo.nl - Netl NK Cross 2019.jpg

Tijd

10.00 uur

Meer informatie

Na een lange en gedegen selectie procedure heeft de Atletiek Unie besloten om het Nederlands Kampioenschap Cross toe te wijzen aan AV NOP. De voorzitter van AV NOP, Cor van den Berg, reageerde enthousiast op het goede nieuws: “We got him!” want een lang gekoesterde wens gaat in vervulling.

Parcours NK op GOK Cross
Voor AV NOP en Netl is dit een bekroning op de jarenlange succesvolle samenwerking tijdens de jaarlijks terugkerende Open Gelderse- Overijsselse Crosscompetitie. In februari 2018 stond er wederom een GOK cross op het programma.  Dit was een kans voor alle recreanten en wedstrijdlopers om alvast kennis te maken met het unieke parcours van het Nederlands Kampioenschap Cross 2019 en 2020.”

De GOK Cross werd ook in 2018 gehouden bij Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg. Van den Berg: “Hier ligt een zeer uitdagend parcours met verschillende ondergronden. De paden worden afgewisseld van gravel, zand, houtsnippers en gras en gaan soms door een ware jungle van bamboe. Voor iedere nieuwkomer een onvergetelijke verrassing.”

Naast het NETL NK CROSS 2019 bestaat het programma uit het Open Polderkampioenschap en een Business Estafette.

Naam organisatie: Atletiek Vereniging Noordoostpolder (AVNOP)
Sport: Overig
Kosten: zie website
Start datum: 23-02-2019
Eind datum:24-02-2019
Start- en eindtijd: 10.00 uur
Locatie: Netl de Wildste Tuin
Adres: Leemringweg 19
Postcode en plaats: 8317 RD KRAGGENBURG