SEP28

NCK tijdrijden voor bedrijven

  • sportflevo.nl - NCK SSF ploeg 2018.jpg

Tijd

12.00 uur - 17.00 uur

Meer informatie

Op 28 september 2019 organiseren de Wielervereniging IJsselstreek en de KNWU wederom het Nederlandse Club Kampioenschap (NCK) in Dronten. Het NCK is een hele bijzondere wedstrijd. Het unieke aan dit evenement is dat dit de enige wedstrijd is waar renners uit alle categorieën (van amateurs tot professionals) samen in één ploeg rijden. Diverse professionele wielrenners rijden deze dag in het shirt van de wielervereniging waar zij de eerste wedstrijden hebben gereden.

Tijdens het NCK organiseert TD sportswear in samenwerking met de organisatie van het NCK nu voor de 5e keer het officieus NK ploegentijdrit voor bedrijven- en vriendenteams. De teams maken gebruik van dezelfde faciliteiten als de wielerverenigingen. Rond 12.00 uur starten de teams vanaf het startpodium voor hun tijdrit over het 34,2 km lange parcours door de polder. Ieder team wordt begeleid door een motor en een eigen ploegleiders wagen. Direct na de wedstrijd worden op het startpodium de 3 snelste teams door de KNWU officials gehuldigd, met een wisseltrofee voor de winnaar.

Ben je benieuwd waar je staat ten opzichte van de wielertop van Nederland? Of wil je gewoon een sportieve en leuke wielerdag beleven? Bekijk HIER de aftermovie van 2017 om een indruk van het NCK te krijgen.

Wil je meer informatie over de dit evenement of onze speciale aanbieding voor NCK-teamkleding? Neem contact met ons op via info@tdsportswear.com.

Naam organisatie: TD sportswear
Sport: Overig
Kosten: Zie website
Start datum: 28-09-2019
Eind datum:28-09-2019
Start- en eindtijd: 12.00 uur - 17.00 uur
Locatie: Meerpaalplein
Adres:
Postcode en plaats: Dronten